Monday, 8 August 2011

mereka yg sy sygi.... :)

nie jew gmbar yg dpt di cari.....
 sahur yg simple saja....iaitu oblong + nestum + kurma + air susu....  insyallah bertahn la... yg penting niat yg dipasang 2.... oblong tu sy beli dr ptg bersama teman sy yg comei iaitu sue... x leh papar gmbar dia kat cnie sbb dia pemalu skit...(tp akan di paparkan juga la) hehehe,.... =P ..sahur bersama romate... tp msing2 mengadap meja msing2... kita org x gaduh k... tp biasa la pg2 nie... mood sume terbang... hahaha.. lg pun dia minum air milo jew...then dia tdo... kalo sy... minum milo jew alamat nya tengahri ti masuk wad la... sbb sy ada gastrik tp x thap kronik lg la.. (cover line nie).... =P ...... kalo kat umah dh melantak nasi dh nie... confirm nya ar!!!!!!...... tp kat cnie.. kalo nk g cri nasi.. kena trun sblm kul 2pg... kena trun dr tingkat 4 nie... wah2... x sanggup lol... xper la.. yg penting kita bngun sahur.. amik berkat dan mkn bnda yg leh than kan dri kita yg kadang2 nie terlalu mnja sgt kan... masih kuat ingatan nie masa bersahur di snie bersama teman rapat yg dh lari g tmpat lain.. heheh.. sori mira... kutuk kamoo plak.. dia 2 rajin teman sy g sahur + beli nasi kat kafe... susah merungut dia 2.. cm sy juga.... hakhakhak.. agk serasi ngan dia sbb sama2 dtg dr arah selatan kan..... kami kerap berkongsi cerita dan mslh... kdang2 dia cam akak sy pun yek... tp kadang2 dia lg mnja dr sy yg anak bongsu nie....tp 2 sume kenangan jew la... bohong la kalo kata sy x rndu dia... dia slalu mengingat kan pada teddy bear... sbb dia ada pipi yg chubby.. dan dlu kami 1 blik pnggil dia gebu... dia akan nmpak comel kalo pkai bj tdo pooh dia.... hehehe... =) ... masih ingat 1st time kenal ngan abg angkat sy.. farid.. adlah pada bulan puasa juga..lama mencri dia... akhirnya jmpa dgn bntuan kwn dia juga... hehe... ok la x leh citer lebih2.... anyway... times up... nk ready2 untuk subuh n siap ke klas.... so... insyallah ada msa kita berjumpa lg k..... 
sincerely,
adeqtoinktoink

                     antara  pic mereka yg sy syg(jgn risau k.. sy msuk kan pic korang yg comei2 jew....)

                                      
nie la mira chubby kesygan sy... hakhakahk... :P



nie plak abg angkat sy.... farid.. antara manusia yg sering wat sy geram.. heheh.. =P


nie la kwn2 yg sentiasa ada waktu sy susah n senang,,,, dr hujung : lut..sue..tiqah dan mai... =D



P/S : sori yek.. msuk gmbar korang... and 1 thing nk korang tau sy syg korang.. harap hubungan yg terjalin nie x kan terbiar begitu jew.... kita semai sama2 supaya ia kekal hingga ke akhir hayat kita k.... love + miss u all... (^______^)

2 comments:

Sarah Sayuri Hartnett said...

sedih bersahur tnpa family...

apapun new experiences :))

aku ingin kau tahu said...

hahaha.. nk wat cmner... dugaan.. nie dh thun kedua puasa di perantauan... huhuhu... :(

what date is today?????? =D

SekadaR UntuK HalwA MatA

Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup
penuh dengan ketenangan dan keamanan. .....

Hidup tanpa pegangan ibarat buih-buih sabun.... bila-bila masa ia akan pecah.

SekadaR UntuK HalwA TelingA