Thursday, 13 October 2011

mlm td
sy call dia n ckp kat dia...
sy nk jmpa dia... ada bnda yg nk kami bincng kan...
tp...
dia ckp dia x mau.. sbb nya sebelum apa2 jd...
dia nk ckap something kat sy...
dia kata...

*farah mulai dr hari nie...
jgn jumpa abg lg..
abg x mau kwan ngan farah lg...
abg x suka kat farah lngsung....
harap farah fhm...


dia ckp ngan nada yg sgt2 serius...
smpai kan sy terdiam...
pas tu sy tnya dia...
naper dia ckp cam tu...
then dia trus diam dan hilang.....
sy sedih sgt2....
sy menangis gler2...... ={

then........................

sy pun terus terjaga...
rupa2 nya sy bermimpi...
hahahahah..... =P

*kalo x terjaga mesti x solat subuh nie.. 
waktu tu pun dh kul 6:30...
hehe... =P
tu nama nya dia ingatkan suh solat la kan.... (^__^)

*tp apa yg cuba di smpaikan melalui mimpi tu....
atau pun ia hnya mainan tdo....
atau mimpi bkal di realisasikan...
tp...
kalo direalisasikan...
mampuh la.... hehehe... =P

sincerely,
ADEQTOINKTOINK

No comments:

what date is today?????? =D

SekadaR UntuK HalwA MatA

Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup
penuh dengan ketenangan dan keamanan. .....

Hidup tanpa pegangan ibarat buih-buih sabun.... bila-bila masa ia akan pecah.

SekadaR UntuK HalwA TelingA