Friday, 27 April 2012

Seriously Aku Jatuh Cinta Padanya!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum.... teruja nya nak cerita something!!!!
sy sgt jatuh cinta padanya!!!!!!
pada siapakah.. hatiku telah terjatuh...
tentunya pada---------->>>>>>>>

ahakkksssss.....
pada cerita ketika cinta bertasbih...
nampak cam lambat sgt sy nie kan
cerita dh lapuk
baru nk jatuh cinta...
*yg penting x jtuh cinta pada org k...
wueeeekkkkk... :P

ok2.. punca dia mcm nie....
oneday tu sy buka page kat fb....
dia kata cerita 7 petala cinta
x nmpk ke arah islamik sgt...
dia kata still ada sentuh2 sume ar...
cra dia memng dia kutuk hbis citer 7 petala cinta tu!!!

dh tu asyik puji
citer ketika cinta bertasbih jew...
dlu waktu citer tu keluar...
sy memng xde niat + x minat
nk tgk citer tu...
cam boring giler...
nmpak tawaduk jew sume
pelakon dia tu...

ntah mcm mana
waktu boring2 
sy tnya kwn sy ada x citer baru2...
dia kata xde,,,
dia bg external dia pada sy...
sy pun skodeng la...
tgk2 terjumpa citer ketika cinta bertasbih....
sy pun amik la...
tujuan sy amik citer tu
supaya sy dpat bndingkan 
antara 7 petala cinta dan 
ketika cinta bertasbih...
bukan kah setiap manusia layak 
untuk suara kan pendapat!!!!

sy pun tgk la
yg part 1 kan...
seriously.. terus jatuh cinta...
pada masa yg sama..
sy terus wat perbandingan citer tu dan 7 petala cinta...
betul apa yg dikata kan fan page tersebut..
besar perbezaan nya citer tu dan citer nie...
*apa yg aku ckp nie.. pndai2 la korang fhmkan!!


ketika cinta bertasbih betul2 mengikut cara islamik...
bukan la sy kata 7 petala cinta tu x ikut islamik..
tp kurang skit la....
*ckp lebih2 kena saman la plak... :P

ok la tu jew untuk hari nie k... (^_^)

Seriously memng best!!!!
best juga tp kurang menarik dn lari dr unsur islamik...

mlm nie before stdy nk tgk part2 dlu.. hehehe.. =P

anyway.. xkira la..
apa pun.. pada sy...
cerita 7 petala cinta tu pun best juga....
cuma perlu dikaji lebih skit lg kowt...
tp
its still ok... ramai yg puji juga cerita tu...
thats all for today...


NOTA comel :

skrng tgh stdy OS...
mlm nie sebelum buka OS nk tgk 
ketika cinta bertasbih part 2 plak...
roger2...
(^_^)


sincerely,
ADEQTOINKTOINK

No comments:

what date is today?????? =D

SekadaR UntuK HalwA MatA

Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup
penuh dengan ketenangan dan keamanan. .....

Hidup tanpa pegangan ibarat buih-buih sabun.... bila-bila masa ia akan pecah.

SekadaR UntuK HalwA TelingA