Wednesday, 13 February 2013

Bila kita akan jadi seperti mereka!!!


Indian Police Attack Valentine's Day Couples


Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani
Assalamualaikum 

Sudahkah anda menonton video diatas? ketika saya menonton video ini terlintas dihati ini kenapa kita tidak menjadi seperti mereka? mereka membantah dan menghukum sesiapa sahaja yang menyambut Valentine's Day (VD).

Kenapa lah tiba-tiba makcik ni sibuk nak cerita pasal Valentine's Day ni yek?? Opkos la.... esok kan 14/2/2013 so bagi pasangan yang sedang hangat bercinta mesti lah akan menyambut hari kekasih yang jatuh pada tarikh tersebut kan!!!
*Tapi tak semua pasangan akan sambut menatang ni kan.. HARAM tau!!!!!*

Sebenarnya tak terfikir dek akal ni nak tulis cerita tentang VD ni tapi entah lah, tetiba saja terDapat idea nak tulis tentang VD setelah tengok video ni.. Rasa macam bangga dengan dengan kesungguhan diorang membantah VD ni dan saya sangat menyokong tindakan mereka.

NOTA comel 
Entry ini cuma pendapat saya yang sokong dengan tindakan mereka, tidak ada kena mengena dengan yang hidup, yang couple mahupun yang telah pergi dari dunia ini.. :)


sincerely,
ADEQTOINKTOINK

No comments:

what date is today?????? =D

SekadaR UntuK HalwA MatA

Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup
penuh dengan ketenangan dan keamanan. .....

Hidup tanpa pegangan ibarat buih-buih sabun.... bila-bila masa ia akan pecah.

SekadaR UntuK HalwA TelingA